Tietoa kerhosta

Yhdistyksen tarkoitus

  • Yhdistyksen toiminnan päätarkoitus on edistää ja tukea veneilyä niin urheilu- kuin harrastusmielessä.
  • Edistämme myös vesillä liikkumisen turvallisuutta ja taitoja sekä veneiden ja niiden kalustojen ja varusteiden tuntemusta.
  • Jäsenistölle järjestämme telakkatoimintaa ja ylläpidämme kesäaikana vartioitua omaa venesatamaa joka on aidattu ja jossa on saatavilla peruspalveluja (sähkö, vesi ja jätehuoltoa jne.).
  • Joukossamme on monia ammatti-ihmisiä jotka talkooperiaatteella rakentavat, kunnostavat ja hoitavat mm. venesatamaa. Yhdistys ei tavoittele taloudellista voittoa vaan kaiken toiminnan päämäärä on tarjota jäsenille hyvät puitteet asialliseen ja turvalliseen veneharrastukseen. Tervetuloa mukaan omine taitoinesi!
  • Koemme tehtäväksemme myös vaikuttamisen yhteiskunnan eri sektoreilla siten, että Etelä- Pirkanmaan ainutlaatuinen järvialue ja sen runsaat mahdollisuudet voitaisiin parhaalla tavalla saattaa asukkaiden saataville niin harrastus-, virkistys- kuin urheilumielessäkin veneilytoimintaa kehittäen.

Yhdistyksen jäsenet

Veneharrastus vaatii turvallisuuteen ja toisten huomioonottamiseen liittyvää oikeaa asennoitumista. Jokainen kerhomme lipun alla purjehtiva vene edustaa kerhoamme ja on velvollinen noudattamaan hyviä tapoja (esim. ympäristön suojelussa) ja vaalimaan kerhon mainetta.

Voit tietenkin olla kerhon jäsen vaikka sinulla ei ole venettä. Lähtökohta kuitenkin on, että paikkojen rajallisuuden vuoksi emme varaa paikkaa sellaiselle joka ei tuo siihen venettä. Kerholta saatua venepaikkaa ei saa edelleen vuokrata ilman siitä ilmoittamatta laiturivastaava Lauri Parikalle, joka harkitsee veneen mittaan liittyen mahdollista järjestelyä alueella jotta mahdollisimman moni saisi veneensä laituriin.

Ota osaa kerhon tapahtumiin ja esitä hallituksen jäsenille uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi!

Haluatko jäseneksi?

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hallituksellelle osoitetun hakemuksen perusteella hyväksyä aikuinen, nuorisojäsen tai kannatusjäsen (myös yhteisö).

Veneharrastus vaatii turvallisuuteen ja toisten huomioonottamiseen liittyvää oikeaa asennoitumista, joihin hallitus kiinnittää huomiota hyväksyessään uusia jäseniä.

Kerhon jäsenet voivat varata vapautuvia venepaikkoja.

Voit tietenkin olla kerhon jäsen vaikka sinulla ei ole venettä.